Blackbolt

Blackbolt

 een nieuw merk accessoires voor sportcamera's.

ISAW heeft inmiddels ruime ervaring in het produceren van kwalitatief uitstekende sportcamera's en heeft nu via zusterbedrijf Blackbolt een firma dat zich helemaal richt op innovatieve accessoires voor de sportcamera gebruiker.

Blackbolt BA10

Zo heeft Blackbolt als eerste een zuignap, de BA10,  ontwikkeld die ook op ronde voorwerpen muurvast blijft zitten. Zo vast dat een bowlingbal van ruim 6 kilo blijft hangen. Dus een sportcamera van maximaal 200 gram is dan geen enkel probleem.

  

Groot voordeel: je bent van de stickers af, het gepiel om die te vervangen behoort tot het verleden. Je plaatst de zuignap op je helm en daarna op je voorruit of spatbord het maakt niet uit waar. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, slechts 19,95.

Blackbolt BA20/25

De Blackbolt panninghead zorgt voor een compleet nieuwe ervaring in het filmen met een actiecamera, Het is een gemotoriseerde draaischijf ( motorized Panning Head ) waarmee je de camera op verschillende manieren kunt laten bewegen. Denk aan het opnemen in een cirkel van 360 graden of maak een timelaps opname met de zeer langzame draai die 60 minuten duurt.

Ook kun je de camera een swing laten maken van 120 graden van links naar rechts of zelfs een stop en Go cyclus warbij de camera ieder 90 graden even stil staat. ook de snelheid is 3 traps in te stellen.

Wilt u dus echt bijzondere opnames gaan maken dan is de BA20/25 dé accessoire.

De BA 20 bestaat uit de Panninghead en de BA25 bestaat uit de panninghead en de zuignap BA 10 Opgeladen met een USB kabel maakt u zeer professionele opnames.

 

Facebook

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 161 reviews.