Dashcam

een iroad dashcam bewijst wat er is gebeurt

Een Truecam Dashcam bewijst wat er gebeurt!

De Dashcam zorgt voor veiligere verkeerssituatie.

Het gebruik van dashcams in vrachtwagens leidt tot een daling van 20 procent van (bijna-)ongevallen met trucks. Truecam is een nieuw merk dat kwaliteit aan een goede prijs koppelt, een haarscherp beeld is een vereiste en dat is uitstekend gelukt.

  

  


Product vergelijk (0)


Truecam A4 dashcam

Truecam A4 dashcam

De Truecam A4, kwaliteit, duidelijk en betaalbaar De Truecam A4 is het instap model van de succesvolle Truecam dashcam range, Truecam is een merk dat een uitstekende kwaliteit koppelt aan gebruiksgemak en betaalbare prijzen.  Gebruik de Truecam a..

€ 79,95 Excl. BTW: € 66,08

Truecam A5 GPS dashcam

Truecam A5 GPS dashcam

De Truecam A5, GPS dashcam.Zoekt u een professionele dashcam die zowel de voor- als de achterzijde van uw auto bewaakt?  De Truecam A5 GPS  maakt kwalitatief hoogstaande opnames waarmee je zonder problemen een nummerbord kunt vastleggen, zo..

€ 139,95 Excl. BTW: € 115,66

Truecam A6 Dual dashcam Opruiming

Truecam A6 Dual dashcam Opruiming

De Truecam A6, dual dasboard camera.Opruiming! Voordelen  Een camera voor en een camera achter. G sensor registreert de impact en slaat de beelden veilig op Fulltime hd garandeert scherpe opnames Parkeerstand met bewegingsdetec..

€ 134,95 Excl. BTW: € 111,53

Truecam A7S GPS dashcam

Truecam A7S GPS dashcam

De Truecam A7s, GPS dashcam. Dit is het topmodel van Truecam en een verbetering van de betrouwbare TrueCam A5s camera. De standaard uitvoering is compleet met een GPS-module en kent de optie  voor stembegeleiding tijdens de rit.Door de verbeterd..

€ 164,00 Excl. BTW: € 135,54

TrueCam CPL Filter

TrueCam CPL Filter

Truecam CPL Filter, tegen reflecties in de voorruit en meer contrast.Iedere camera die achter glas geplaatst is kan last hebben van reflecties.Heeft u last van deze hinderlijke reflecties in de opname, ziet u de camera weerspiegeld op de voorrui..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

TrueCam Zuignap

TrueCam Zuignap

Truecam Zuignap...

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 161 reviews.