Intova Duikcamera's en accessoires

Intova Duikcamera's en accessoires

Wij hebben het dealerschap verkregen van Intova, een merk dat zich helemaal richt op duikers, snorkelaars en andere watersporters.

Intova is een prima uitbreiding van ons huidige assortiment sportcameras. Ik was al langere tijd op zoek naar een merk dat werkelijk alles heeft om je duikbeleving vast te leggen in goede kwaliteit Full HD opnames. Hoewel ISAW en SJCAM ook waterdicht zijn heb ik gemerkt dat deze merken toch niet helemaal aan specifieke wensen van duikers kunnen voldoen. De Kleurfilters van SJCAM en ISAW zijn niet voor alle camera's leverbaar. Meer specifiek is ook onze wens om lampen in het assortiment op te nemen. Ook hier kan Intova aan voldoen.

De camera's zijn standaard voorzien van een solide, stevige behuizing die duiken tot 60 meter en in het geval van de HD2 zelfs tot 100 meter mogelijk maakt. De HD camera heeft zelfs een ingebouwde lamp om ook bij weinig licht ondersteuning te geven zodat een opname toch gemaakt kan worden. Zoals u van ons kunt verwachten hebben wij ook voor Intova scherpe prijzen, mooie aanbiedingen en natuurlijk onze niet aflatende ondersteuning in woord en daad.

Klik hier voor de complete lijn Intova producten.  De komende tijd zal deze lijn steeds meer worden uitgebreid. Heeft u specifieke wensen laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag.


De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 108 reviews.