Animationsports

Animationsports

Visueel communiceren vindt meer en meer ingang in sportieve leerprocessen. Het scheelt uitlegtijd en vergroot het spelplezier. Het credo "seeing is believing" is zeker van toepassing: met een plaatje of bewegend beeld kan elke trainer en dus ook de speler zijn voordeel doen. Animation Sports helpt organisaties en trainers bij het implementeren van visuele hulpmiddelen voor een realistisch budget. JC zei ooit: "Je gaat het pas zien als je het doorhebt". Wij zeggen: "Pas als je het ziet krijg je het door".

Tot voor kort was videoanalyse slechts weggelegd voor de kapitaal krachtige sportclubs. Animationsports brengt daar verandering in.

Wij zijn met Animationsports een samenwerking aangegaan waarbij wij de sportcamera set samenstellen, die perfect is voor gebruik met de analyse software en benodigde hardware voor het plaatsen van de sportcamera langs het veld. 

De keuze is daarbij gevallen op de
SJCAM SJ6 Legend in een speciale Animationsports uitvoering. De set bestaat uit de camera, met standaard toebehoren en een extra accu + geheugenkaart en afstandbediening. Deze camera is getest door Animationsports.


De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 103 reviews.