Smart Home Bewaking

Smart Home Bewaking

Bewaking smart en doeltreffend realiseren.

Home8 Alarm met beeldverificatie, je bezit veilig en doeltreffend bewaken doe je zelf. 

Waarom zou je een vreemde vertrouwen je huis te bewaken? Het Home8 Alarm zorgt ervoor dat familieleden, buren en hulpverleners gezamenlijk op een slimme manier je bezittingen beschermen.

Beveiligingsmaatregelen nemen lijkt misschien kostbaar of moeilijk. OptiCam biedt een breed assortiment van het uiterst doeltreffende beveiligingssysteem van Home8, waarmee u snel en op eenvoudige wijze een omgeving kunt creëren waarin u en uw gezin zich 100% veilig voelt. Door camera's en sensoren te gebruiken, kunt u volledig naar wens uw eigen beveiligingssysteem voor thuis creëren. Alles is eenvoudig zelf te doen en aan te passen, van deur/ raam sensoren, verlichting, camera tot sirenes. Het is gemakkelijk te gebruiken en wordt draadloos aangestuurd via een smartphone of tablet. Het maakt niet uit of u thuis bent of onderweg, Opticam helpt om uw waardevolle spullen te beveiligen. 

Het is eenvoudig aan te leggen, goedkoper dan traditionele bewaking en zeker goedkoper dan de schade opgelopen bij een inbraak.


Product vergelijk (0)


Home8 Oplink Alarmshield basis

Home8 Oplink Alarmshield basis

Thuis of onderweg, Home 8 waakt!Opruiming nu € 80 euro korting!Thuis en onderweg, altijd een veilig gevoel met Oplink's Alarmshield CLAL1, een compleet alarm systeem om zelf te installeren.Het Home8 Alarmshield CLAL1 is de basis voor uw Home8 alarmsysteem..

€ 149,00 € 279,00 Excl. BTW: € 123,14

VD36W Smartwares draadloze digitale videointercom

VD36W Smartwares draadloze digitale videointercom

Draadloze digitale videointercom VD36W Een videosysteem als toegangsbewaking Niet alleen horen wie er aanbelt, maar ook zien? Dat kan met een video-deurintercom van Smartwares. De naam zegt het al; je ziet binnen op een klein videoscherm wie er ..

€ 179,00 Excl. BTW: € 147,93

VD38W Smartwares draadloze digitale videointercom

VD38W Smartwares draadloze digitale videointercom

Draadloze digitale videointercom VD38W Een videosysteem als toegangsbewaking Niet alleen horen wie er aanbelt, maar ook zien? Dat kan met een video-deurintercom van Smartwares. De naam zegt het al; je ziet binnen op een klein videoscherm wie er ..

€ 169,00 Excl. BTW: € 139,67

König Video deur telefoon SAS-PH310

König Video deur telefoon SAS-PH310

Denk aan uw veiligheid, helaas zijn er steeds meer overvallen op woningen, er wordt aangebeld en zodra u de deur opent dringt men, soms met veel geweld, binnen. Met dit König Video Intercom SAS-PH310 systeem kunt u zien wie ervoor de deur staat. U..

€ 119,95 Excl. BTW: € 99,13

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 99 reviews.