Smart Home Bewaking

Smart Home Bewaking

Bewaking smart en doeltreffend realiseren.

Home8 Alarm met beeldverificatie, je bezit veilig en doeltreffend bewaken doe je zelf. 

Waarom zou je een vreemde vertrouwen je huis te bewaken? Het Home8 Alarm zorgt ervoor dat familieleden, buren en hulpverleners gezamenlijk op een slimme manier je bezittingen beschermen.

Beveiligingsmaatregelen nemen lijkt misschien kostbaar of moeilijk. OptiCam biedt een breed assortiment van het uiterst doeltreffende beveiligingssysteem van Home8, waarmee u snel en op eenvoudige wijze een omgeving kunt creëren waarin u en uw gezin zich 100% veilig voelt. Door camera's en sensoren te gebruiken, kunt u volledig naar wens uw eigen beveiligingssysteem voor thuis creëren. Alles is eenvoudig zelf te doen en aan te passen, van deur/ raam sensoren, verlichting, camera tot sirenes. Het is gemakkelijk te gebruiken en wordt draadloos aangestuurd via een smartphone of tablet. Het maakt niet uit of u thuis bent of onderweg, Opticam helpt om uw waardevolle spullen te beveiligen. 

Het is eenvoudig aan te leggen, goedkoper dan traditionele bewaking en zeker goedkoper dan de schade opgelopen bij een inbraak.


Product vergelijk (0)


Home8 Mini Cube HD Camera Starter Kit

Home8 Mini Cube HD Camera Starter Kit

home8 Mini Cube HD Camera Starter Kit.Het Home8 Mini Cube HD Starter Kit is helemaal compleet om in huis je eigendommen te bewaken. Zodra de slimme HD camera’s beweging signaleren, krijg je direct een foto of video van de gebeurtenis op je telefoon of tab..

€ 279,00 Excl. BTW: € 230,58

Home8 Oplink Alarmshield basis

Home8 Oplink Alarmshield basis

Thuis of onderweg, Home 8 waakt!Thuis en onderweg, altijd een veilig gevoel met Oplink's Alarmshield CLAL1, een compleet alarm systeem om zelf te installeren.Het Home8 Alarmshield CLAL1 is de basis voor uw Home8 alarmsysteem. Een alarmsysteem dat u zelf s..

€ 279,00 Excl. BTW: € 230,58

Home8 Twist HD Camera Starter Kit

Home8 Twist HD Camera Starter Kit

Home8 Twist HD Camera Starter Kit.Het Home8 twist HD Starter Kit is helemaal compleet om in huis je eigendommen te bewaken. Zodra de slimme HD , draaibare camera’s beweging signaleren, krijg je direct een foto of video van de gebeurtenis op je telefoon of..

€ 329,00 Excl. BTW: € 271,90

Home8 Ultra Secure Starter Kit

Home8 Ultra Secure Starter Kit

Home8 Ultra-Secure Starter Kit; een slimme keuze!Deze starter kit is een fraai vormgeven en uitermate slim alarmsysteem  en heeft alles in huis om je beveiliging en domotica een vliegende start te geven. Het Ultra secure-pakket bestaat uit: de n..

€ 329,00 Excl. BTW: € 271,90

Home8 WiFi IP camera

Home8 WiFi IP camera

Home8 Wifi IP cameraDeze draadloze camera kan worden gebruikt voor videobewaking van een lokatie, waarbij beelden worden gestuurd naar de mobiele app. De camera heeft bovendien ingebouwde nachtzicht, bewegingssensor en microfoon waardoor het uitermate ges..

€ 104,95 Excl. BTW: € 86,74

Home8 afstandbediening

Home8 afstandbediening

Home8 Afstandbediening Makkelijke sleutelhanger  om uw Home8 alarmsysteem in en uit te schakelen.Wat kunt u met deze afstandbediening?Schakel het alarmsysteem draadloos in of uit.Inclusief 1 x CR2032 3V batterijGeeft ruimschoots op tijd een waar..

€ 24,95 Excl. BTW: € 20,62

Home8 Bewegingsdetector

Home8 Bewegingsdetector

Home8 Bewegingsdetector PIRPassieve infrarood bewegingsdetector neemt bewegingen waar en alarmeert.Wat doet deze bewegingsdetector?Detecteert en geeft alarm melding bij beweging.Bewakingshoek van 120 gradenIngebouwde sabotage beveiliging.Inclusief montage..

€ 37,95 Excl. BTW: € 31,36

Home8 Deur en Raam sensor

Home8 Deur en Raam sensor

Home8 raam en deur sensor De deur/raam sensor moet worden gemonteerd op toegangsdeuren en ramen die gemakkelijk van buiten toegankelijk zijn. Zodra het contact wordt verbroken (door opening van een deur of raam) zal direct een melding worden gegenere..

€ 24,95 Excl. BTW: € 20,62

Home8 Panic Button

Home8 Panic Button

Home8 Panic Button ( alarm knop ).Bijzonderheden:Nieuw product Toepasbaar op: alle home8 alarmsystemen Productinformatie: De home8 Panic Button gebruikt u in een noodgeval om uw vrienden, familie of andere medegebruikers onmiddellijk te ala..

€ 39,00 Excl. BTW: € 32,23

Home8 Smart Plug

Home8 Smart Plug

Home8 Smart PlugSluit verlichting en of apparatuur aan op deze Home8 smartplug. Wat kunt u met deze smart plug?Sluit verlichting aan.Sluit andere apparatuur aan.Met de App op uw smartphone kunt u de aangesloten toestellen en verlichting aan en uit ze..

€ 54,95 Excl. BTW: € 45,41

VD36W Smartwares draadloze digitale videointercom

VD36W Smartwares draadloze digitale videointercom

Draadloze digitale videointercom VD36W Een videosysteem als toegangsbewaking Niet alleen horen wie er aanbelt, maar ook zien? Dat kan met een video-deurintercom van Smartwares. De naam zegt het al; je ziet binnen op een klein videoscherm wie er ..

€ 179,00 Excl. BTW: € 147,93

VD38W Smartwares draadloze digitale videointercom

VD38W Smartwares draadloze digitale videointercom

Draadloze digitale videointercom VD38W Een videosysteem als toegangsbewaking Niet alleen horen wie er aanbelt, maar ook zien? Dat kan met een video-deurintercom van Smartwares. De naam zegt het al; je ziet binnen op een klein videoscherm wie er ..

€ 169,00 Excl. BTW: € 139,67

König Video deur telefoon SAS-PH310

König Video deur telefoon SAS-PH310

Denk aan uw veiligheid, helaas zijn er steeds meer overvallen op woningen, er wordt aangebeld en zodra u de deur opent dringt men, soms met veel geweld, binnen. Met dit König Video Intercom SAS-PH310 systeem kunt u zien wie ervoor de deur staat. U..

€ 119,95 Excl. BTW: € 99,13

Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 99 reviews.