Secufirst WiFi deurbel met camera, wel zo veilig!

 U ziet wie er aanbelt voor u open doet!

 Uw bestaande bedrade deurbel is aan te sluiten.

 2weg communicatie, praat met de bezoeker!

 Notificaties op je smartphone of tablet

 Betrouwbaar en veilig. 

 
 Als er geen bedrade deurbel aangesloten is alleen meldingen via smartphone of tablet.


De Secufirst WiFi deurbel DID501 heeft de volgende highlights:


HD Camera;  U ziet wie er voor de deur staat!

De HD 720P camera heeft een kijkhoek van 90° waardoor je eerst kunt kijken wie ervoor de deur staat voor je open doet Je kijkt via de gratis App op je smartphone of tablet.


2 weg communicatie; terug praten!

Behalve dat je kunt zien wie je bezoeker is, kun je door de ingebouwde microfoon en speaker met je bezoeker spreken en vervolgens besluiten of je de deur open doet (2-weg communicatie).


( Optie ) Open de deur op afstand.

Met de Wi-Fi deurbel is het ook mogelijk om op afstand de deur te open voor de bezoeker. Dit kun je dan doen vanuit de app. Je kunt namelijk een optionele deuropener aansluiten.


gebruik je (bestaande) bedrade deurbel. 

Je hebt natuurlijk niet altijd en overal je telefoon of tablet bij je. Daarom is het mogelijk om de bestaande deurbel aan te sluiten op je wifi deurbel, Dan hoor je ook gewoon een belsignaal zoals je gewend bent met je standaard deurbel. Aansluiten is niet moeilijk dankzij de duidelijke handleiding.


Nachtzicht ingebouwd.

De Deurbel is voorzien van 3 infrarood LED's. Hierdoor zie je ook in het donker wie je bezoeker is tot op een afstand van 3 meter.


Meldingen ontvangen op je smartphone.

Als er iemand aanbelt kun je meteen een gesprek beginnen op je smartphone of tablet. Natuurlijk kun je meerdere smartphones of tablets instellen via de App.


Opnames bij bewegings- detectie.

De camera heeft een PIR bewegingsdetector. Hierdoor zal hij wanneer er beweging plaatsvindt, deze beelden automatisch opnemen op de micro SD-kaart. Deze micro SD-kaart wordt standaard niet meegeleverd, maar je kunt hiervoor een willekeurige micro SD-kaart gebruiken (tot maximaal 32Gb). Dit is natuurlijk instelbaar, als je niet wilt dat e.e.a wordt opgenomen dan kan dat ook.


Beelden terugkijken 

De beelden zijn gemakkelijk en snel via de app terug te kijken. Per deurbel wordt er namelijk een logboek bij gehouden met alle activiteiten die plaats hebben gevonden. Deze beelden zijn ook direct gratis te downloaden op je smartphone of tablet.


Anti-Diefstal 

De wifi deurbel is door middel van een speciale schroef aan de onderkant beveiligd tegen diefstal.


Uiterst betrouwbaar en veilige verbinding. 

De camerabeelden zijn privé, en alleen door de geautoriseerde gebruikers te bekijken. Zo ben je verplicht om bij de installatie verplicht om het standaard wachtwoord aan te passen.  Geef Hackers geen kans!. Ook gaat alle data over Europese servers, die zijn beveiligd volgens de Europese normen van 2018.


Geen verborgen kosten.

Alle functionaliteiten van de camera zijn direct en kosteloos te gebruiken. Je hebt dus geen abonnement nodig om alle functies te kunnen gebruiken. Let wel op; als je buitenshuis bent en je smartphone werkt op 4G word wel bandbreedte gebruikt.


Door iedereen te installeren.

De wifi deurbel is snel en gemakkelijk te installeren. Sluit de camera aan met de meegeleverde adapter, download de SecuFirst HD app en volg daarna de stappen die worden getoond in de app.


Wifi / LAN

Je kunt de wifi deurbel verbinden met je wifi netwerk of er voor kiezen om hem bedraad (dus met een lan-kabel) aan te sluiten op je router. Bedraad geeft een snellere en meer stabiele verbinding.


SecuFirst HD App voor Android en iOS.

De SecuFirst HD app is gratis te downloaden voor iOS & Android. J


Circle of Safety 

De wifi deurbel DID501 is onderdeel van de Circle of Safety. De Circle of Safety bestaat uit diverse producten die je kunt toepassen in en rondom je huis. Denk hierbij aan deze Wi-Fi deurintercom, een verlichtingscamera en bijvoorbeeld IP-camera's. Door deze producten te combineren creëer je een ring van veiligheid in en om je hele huis.


Garantie 

Alle producten van SecuFirst worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Secufirst WiFi deurbel met camera

  • Model: DID501 wifi deurbel
  • Beschikbaarheid: 2 - 3 Dagen
  • Garantie: 2 Jaar
  • Gratis verzending: Binnen Nederland
  • 119,00


Waarom Opticam:

Vertrouwd online winkelen

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Verzending met Track en trace code via:

Veilig online betalen zonder extra kosten:

Wij hergebruiken verpakkingen zoveel mogelijk 
Tags: Secufirst WiFi deurbel met camera, did501, wifi deurbel, camera deurbel, deurbel met camera

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 161 reviews.