Retourdeals

Retourdeals

Retourdeals

wat zijn retourdeals?

Iemand heeft een nieuw artikel besteld en bij ontvangst blijkt dat dit de verkeerde kleur is of de maat is toch niet goed.  Hij of zij  stopt het artikel terug in de verpakking en stuurt het terug. Wat blijkt de verpakking is geopend en misschien beschadigt maar het product is gewoon nieuw en ongebruikt.  Wij controleren het artikel en bieden het dan weer aan als retour product tegen een scherpe lage prijs.

Het is dus een artikel dat eerder door iemand anders gekocht is.   Daarna is het zorgvuldig gecontroleerd. De kans op gebruikssporen is daarom microscopisch klein!

Een andere optie is dat het een demo artikel betreft, dat door ons is gebruikt om te laten zien aan een klant of door ons is gebruikt voor product training. Je krijgt de normale garantie.

Wij geven per artikel aan wat er is geconstateerd.


Product vergelijk (0)


Pro-Tect  Schijfremslot Agate Art4  RD

Pro-Tect Schijfremslot Agate Art4 RD

Pro-tect schijfremslot Agate ART-4 Retourdealretour gekomenVerpakking beschadigtArtikel ongebruiktVolledige garantie  Art-4 gecertificeerd ( kan vereiste zijn van uw verzekeraar ) Compleet met reminder kabel en tasje Rubber coating tegen be..

€ 19,95 € 29,95 Excl. BTW: € 16,49

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Facebook

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 161 reviews.