SJCAM SJ7 Star

SJCAM SJ7 Star

Ik heb de SJ7 star inmiddels diverse keren mogen gebruiken en het moet gezegd worden, het is echt een stap vooruit voor SJCAM. Een paar jaar geleden was SJCAM een van de vele Chinese bedrijfjes die op het succes van GoPro mee liften maar dan in de goedkope budget camera's. Was de SJ4000 de doorbraak en uiterst succesvol, bleek de technische kwaliteit in het begin povertjes. Knopjes gingen snel kapot en de behuizing en accessoires waren van mindere kwaliteit. 

SJCAM pakte dat goed op en verbeterde de kwaliteit steeds meer tot een zeer acceptabel nivo. Er werden nieuwe modellen uitgebracht zoals de SJ5000 serie die zelfs 4K en stabilisatie aan boord hebben. Vervolgens was het even stil en kwam de aankondiging dat er 2 nieuwe modellen worden gelanceerd die de strijd met de tot dan kwalitatief betere camera merken aan moesten gaan.

Als eerste de SJ6 Legend, een camera met touchscreen, betere lens en een info scherm aan de voorzijde. Vervolgens lanceerde SJCAM de SJ7 Star.

SJ& star camera

SJ7 Star kwaliteit en betaalbaar.

Als je de SJ7 naast de eerste modellen SJ4000 en 5000 legt dan krijg je meteen een indruk van de stappen die SJCAM heeft gemaakt, de camera "voelt" volwaardig aan door het gebruik van eersteklas materiaal. Het is een metalen kast, het ingebouwde scherm aan de achterzijde is kristal helder en reageert uitstekend op aanraking. De Sensor en beeldprocessor in combinatie met een lichtgevoelige glazen lens zorgen voor scherpe en kleurechte opnames.

Sony en Ambarella aan boord.

Door gebruik te maken van de toptechnologie van Sony in combinatie met Ambarella, begeeft SJCAM zich op het niveau van GoPro en Sony zelf. De bouwkwaliteit voelt sterk aan en de beeld kwaliteit is zondermeer top. Kan de vergelijking met GoPro Hero 5 zeker aan.

4K in 30 fps is natuurlijk erg lekker.

 

Prijs naast kwaliteit erg goed.

Natuurlijk voorzien van voldoende accessoires is de verkoopprijs van net onder de € 200,00 bijna een garantie voor succes!

 

1 punt van aandacht:

De SJ7 Star heeft een snelle geheugenkaart nodig, niet iedere kaart wordt zomaar geaccepteerd. Althans wanneer je 4K gaat opnamen. wij adviseren om een SDXC C10 U3 kaart te nemen. Daarnaast raden wij aan om de kaart te formatteren in de camera om zeker te zijn dat de kaart werkt. Als je een melding krijgt bij het opnemen in 4K dat de kaart te langzaam is dan moet je wellicht iets meer geld uit trekken voor een goede geheugenkaart.

Bestel je de geheugenkaart in combinatie met de SJ7 dan zorgen wij bij Opticam ervoor dat de juiste kaart wordt meegeleverd. Zodat je probleem loos kunt opnamen.

 

 

Hier kun je schuiven en slepen met nieuwe inhoud of reeds bestaande inhoud verplaatsen.

Hulp nodig met starten Klik hier

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 104 reviews.