Cameleon Oiler Kettingsmeer systemen

Cameleon Oiler Kettingsmeer systemen

CAMELEON Oiler PLUS, de revolutie in kettingsmeren

Heeft u een hekel aan het handmatig smeren van uw ketting? Of vergeet u het te vaak simpelweg te doen? Heeft u geen middenbok en is het elke keer weer een gedoe om uw ketting te onderhouden en te smeren? Het Cameleon Oiler Plus systeem is ’s werelds eerste temperatuurgevoelige kettingsmeer systeem en is daarmee niet alleen geavanceerder, maar werkt ook veel schoner en efficiënter dan alle andere smeersystemen.

Bespaar op de vervanging van je ketting met de Cameleon Oiler Plus.

De CAMELEON oiler PLUS bevat een geavanceerde microprocessor die naast vibraties, tevens de buiten temperatuur leest en daarom precies weet hoeveel smering de ketting tijdens elke rit nodig heeft om in top conditie te houden. En voor de avontuurlijke rijder schakelt de CAMELEON oiler PLUS automatisch over naar een off-road modus wanneer er op onverharde wegen wordt gereden.  Ook registreert de CAMELEON Oiler PLUS wanneer de motorfiets stilstaat en is er een speciale TREK modus voor extreem regenachtige condities. Dit maakt de CAMELEON oiler PLUS de enige echte “installeer en vergeet” systeem, dus geen omkijken meer naar je kettingsmering. 

Een ander voordeel van de CAMELEON oiler is dat de speciale CCO Synthetische Kettingsmeer in de slang zelf is opgeslagen en daardoor extreem gemakkelijk op elke motorfiets (groot of klein) te monteren is zonder veel ruimte in beslag te nemen. Een volle slang kettingsmeer is goed voor 6000km rijplezier en is daarna gemakkelijk zelf bij te vullen. 


Product vergelijk (0)


CAMELEON Oiler CS-02 kettingsmeer systeem

CAMELEON Oiler CS-02 kettingsmeer systeem

CAMELEON Oiler CS-02 kettingsmeer systeem.Het meest geavanceerde en toch simpel te installeren ketting smeer systeem voor je motorfiets. Hoe vaak vergeet je niet je ketting te smeren met extra slijtage tot gevolg en weer een dure ketting en tandwiel verva..

145,00 Excl. BTW: 145,00

CAMELEON Oiler Kettingsmeer olie

CAMELEON Oiler Kettingsmeer olie

CAMELEON Oiler CS-OIL kettingsmeer olie 1 liter navul verpakking.Cameleon Oiler Kettingsmeerolie Nieuwe verpakking van 1 Ltr.Artikel CS-OIL O-190 Cameleon Oiler CCO Synthetische Kettingsmeer olie in navul verpakking van 1 liter, Aanbevolen om te gebr..

39,95 Excl. BTW: 39,95

CAMELEON Oiler PLUS CS-COKO2 kettingsmeer systeem

CAMELEON Oiler PLUS CS-COKO2 kettingsmeer systeem

CAMELEON Oiler CS-COKO2 kettingsmeer systeem.Het verschil met de CS-02 is dat deze Oiler temperatuur gevoelig is en daar de smering op aanpast! Het meest geavanceerde en toch simpel te installeren ketting smeer systeem voor je motorfiets. Hoe vaak ve..

175,00 Excl. BTW: 175,00

CAMELEON Oiler Semi-Rigid Tubing

CAMELEON Oiler Semi-Rigid Tubing

CAMELEON Oiler Semi-Rigid TubingSpairpart tube voor cameleon oiler...

17,95 Excl. BTW: 17,95

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Facebook

De waardering van www.opticam.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 161 reviews.