WiFi Deurbel

WiFi Deurbel

Een WiFi Deurbel is ideaal.

U zien wie er aan de deur staat als er gebeld wordt. U kunt de deurbel gebruiken als intercom, zelfs als het donker is. Zie en spreek met uw bezoeker waar u ook bent; thuis op het werk of zelfs aan de andere kant van de wereld. Eenvoudig te installeren en als het niet lukt dan helpen wij u snel op weg. Kijk bijvoorbeeld op onze tips en trucs pagina voor antwoorden op veel gestelde vragen.

Het grote voordeel van een WiFi deurbel is dat je altijd weet wie er voor de deur staat of heeft aangebeld. De Cobell neemt automatisch een foto van de bezoeker. Wat dacht u van een koerier die net dat pakketje komt brengen als u niet thuis bent. Of in de winter als het donker is en er belt een onbekende aan, u hoeft de deur niet open te doen maar kunt beslissen of u wel of nier reageert.

Het is helaas nodig, hoe vaak lees je het niet, fraudeurs, onder vals voorwendselen binnen willen komen en graag je geld en sieraden weer mee nemen.  De Politie raad het aan: doe niet zomaar de deur open maar kijk eerst wie er staat.


Product vergelijk (0)


Cobell Gong

Cobell Gong

Losse draadloze gong voor de Cobell Wifi deurbel. Is uw woning erg groot en hoort u soms de bel niet gaan? Heeft u kantoor aan huis en wilt u tijdens uw werk ook horen sat er aangebeld wordt?  De oplossing is een extra gong. Het is mogelij..

€ 15,00 Excl. BTW: € 12,40

Cobell WiFi Deurbel

Cobell WiFi Deurbel

De Cobell Wifi deurbel Uitstekend geschikt voor Android, niet voor iPhone.     De naam dekt de lading, het is een deurbel met video-intercom functie gekoppeld aan uw ( Wifi)  netwerk om push meldingen te sture..

€ 95,00 Excl. BTW: € 78,51

Cobell WiFi Deurbel

Cobell WiFi Deurbel

Cobell WiFi Deurbel, wel zo veilig, aanbevolen voor Android.iPhone gebruikers kunnen deze deurbel beter niet kopen ook leverbaar in zwart  Nu het nieuwe model inclusief montage houder   De naam dekt de lading, het is een deurbel me..

€ 95,00 Excl. BTW: € 78,51

Smartwares VD40W video deurintercom

Smartwares VD40W video deurintercom

Smartwares VD40W video deurintercomDe Smartwares VD40W is een wifi deurintercom waarmee je met je smartphone je bezoek kunt zien en met je bezoek kunt praten, ook wanneer je niet thuis bent. Eerst zie je de bezoeker, daarna kun je besluiten het gesprek aa..

€ 159,00 Excl. BTW: € 131,41

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 96 reviews.