WiFi Deurbel

Een WiFi Deurbel is ideaal.

U zien wie er aan de deur staat als er gebeld wordt. U kunt de deurbel gebruiken als intercom, zelfs als het donker is. Zie en spreek met uw bezoeker waar u ook bent; thuis op het werk of zelfs aan de andere kant van de wereld. Eenvoudig te installeren en als het niet lukt dan helpen wij u snel op weg. Kijk bijvoorbeeld op onze tips en trucs pagina voor antwoorden op veel gestelde vragen.

Het grote voordeel van een WiFi deurbel is dat je altijd weet wie er voor de deur staat of heeft aangebeld. Meestal neemt de WiFi deurbel automatisch een foto van de bezoeker. Wat dacht u van een koerier die net dat pakketje komt brengen als u niet thuis bent. Of in de winter als het donker is en er belt een onbekende aan, u hoeft de deur niet open te doen maar kunt beslissen of u wel of nier reageert.

Het is helaas nodig, hoe vaak lees je het niet, fraudeurs, onder vals voorwendselen binnen willen komen en graag je geld en sieraden weer mee nemen.  De Politie raad het aan: doe niet zomaar de deur open maar kijk eerst wie er staat. Wij hebben diverse modellen van o.a. Ring, Ferguson en Secufirst.


Product vergelijk (0)


Foscam VD1 4MP Dual band WiFi deurbel

Foscam VD1 4MP Dual band WiFi deurbel

Foscam VD1 4MP Dual band WiFi deurbel Uit voorraad leverbaar!Zorg dat je weet wie ervoor de deur staat voor je open doet en eenvoudig te installeren. Dual band 2.4 en 5Ghz deurbel Met gezichtsherkenning. tot wel 20 familie leden, kennissen of vr..

167,95 Excl. BTW: 167,95

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Facebook

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 162 reviews.