IP beveiligings cameras

IP beveiligings cameras

IP beveiligings camera's, toezicht op wat dierbaar is.

Het is tegenwoordig zeer eenvoudig geworden om uw bezittingen en dierbaren op een snelle en doeltreffende manier te bewaken. Onze IP camera's zijn te bedienen middels een App waardoor je overal ter wereld live beelden kunt bekijken en alarm meldingen krijgt. Met Vimtag kies je voor betaalbare snel te installeren camera's, terwijl de Reolink Argus 1 geheel draadloos is en daarom overal te gebruiken waar WiFi is. Een Ip camera kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Is een beveiligings camera toegestaan?

Ja die zijn toegestaan. Binnen uw pand is dit vanzelfsprekend, ook buiten mag u een beveiligings- camera ophangen om uw bezittingen te bewaken. De openbare weg en het terrein of het pand van de buren mag daarbij ook in het zicht van de camera vallen. In beide gevallen dient u aan te geven dat er camera bewaking is. 

Maar: u mag eventueel opgenomen beelden niet publiceren, privacy wetgeving verbied dit.  Wanneer bijvoorbeeld uw buren zich in hun privacy aangetast voelen omdat uw camera in staat is op hun erf of zelfs hun woning te bekijken dan kunnen zij een beroep doen op privacy wetgeving. Wij raden aan om met uw buren in gesprek te gaan voor een oplossing. De camera verplaatsen of wat lager ophangen is daarbij al vaak voldoende.Verfijnd zoeken

Product vergelijk (0)


ReoLink Argus 1 draadloze Full HD IP beveiligings Camera 32GB

ReoLink Argus 1 draadloze Full HD IP beveiligings Camera 32GB

ReoLink Argus 1 draadloze Full HD IP beveiligings Camera 32GB 100% draadloze camera voor binnen én buiten. Full HD 1080P beelden Gratis Smartphone app met alarm meldingen Ook te gebruiken waar geen stopcontact is maar wel Wifi signaal&..

€ 149,00 Excl. BTW: € 123,14

Ring Pro WiFi video deurbel

Ring Pro WiFi video deurbel

Ring Pro compacte video deurbel met geavanceerde functies.Eenvoudig te installeren op de plaats van uw oude deurbel: Ring Pro, de geavanceerde video deurbel Vervang je bestaande deurbel door de Ring Pro. Zie en spreek waar je ook maar bent met je bezoe..

€ 279,00 Excl. BTW: € 230,58

Vimtag B1-C HD IP camera

Vimtag B1-C HD IP camera

Vimtag B1-C IP en WIFI beveiligingscamera  Perfect beeld, dag en nacht in HD Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke B1-C smart IP camera van Vimtag maakt het mogelijk om je woning aan de buitenzijde extra te beveiligen en op de hoogte te ..

€ 84,00 Excl. BTW: € 69,42

Vimtag B1-S Full HD IP camera

Vimtag B1-S Full HD IP camera

Vimtag B1-S IP en WIFI beveiligingscamera  Perfect beeld, dag en nacht in Full HD Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke B1-S smart IP camera van Vimtag maakt het mogelijk om je woning aan de buitenzijde extra te beveiligen en op de hoogte te bli..

€ 119,00 Excl. BTW: € 98,35

Vimtag CM1 HD Cloud en IP camera

Vimtag CM1 HD Cloud en IP camera

Vimtag CM1 WIFI IP CAMERA met CLOUD OPTIEDeze gebruiksvriendelijke IP smartcamera van Vimtag maakt het mogelijk om je woning goed te beveiligen en op de hoogte te blijven van alle mogelijke (ongewenste) activiteiten. Hierdoor kan je op tijd ingrijpen zodr..

€ 59,00 Excl. BTW: € 48,76

Vimtag CP1 HD Cloud en IP camera

Vimtag CP1 HD Cloud en IP camera

Vimtag CP1-IP en WIFI beveiligingscamera  Perfect beeld, dag en nacht in HD kwaliteit Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke smart IP camera van Vimtag maakt het mogelijk om je woning extra te beveiligen en op de hoogte te blijven van alle moge..

€ 74,00 Excl. BTW: € 61,16

Vimtag CP1-X Full HD Cloud en IP camera

Vimtag CP1-X Full HD Cloud en IP camera

Vimtag CP1-X IP en WIFI beveiligingscamera  Zonder twijfel het beste en scherpste beeld van alle merken IP camera's, dag en nacht in Full HD Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke smart IP camera van Vimtag maakt het mogelijk om je woning extra..

€ 119,00 Excl. BTW: € 98,35

Vimtag S1 Cloud Box

Vimtag S1 Cloud Box

Vimtag S1, 1TB cloudbox De Vimtag S1 Cloud box is de perfecte uitbreiding van je vIMTAG camera beveiligingssysteem en de ideale oplossing om alle camera beelden van je Vimtag camera(s) op te nemen en in je eigen cloud box op te slaan.Installeren van ..

€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46

Sticker Camera bewaking

Sticker Camera bewaking

Sticker met opschrift camera bewaking;om duidelijk aan te geven dat uw pand of de omgeving onder camera bewaking staan. Dit heeft een afschrikwekkende werking en draagt dus bij aan een veliger woon/werk omgeving. Set van 5 stickers Product is gemaak..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 103 reviews.