Wat is smart life @ home en wat kun je ermee?

Wat is een smart home?

Include Keyword(s) | kpn smartlife | smartlife | smart life

Dat is een slim huis waar verschillende smart apparaten draadloos met elkaar verbonden zijn en op elkaar kunnen reageren en samenwerken. Hierdoor kun je het leven in huis nog comfortabeler maken. 

Behalve comfortabeler kun je ook je huis duurzamer maken, Slimme led lampen verlichting  verbruiken veel minder stroom dan gloei- en halogeen lampen. Ook kun je met behulp van de smart life stekkers meten hoeveel stroom verbruikt wordt en hier bewuster mee omgaan. Het kopen van led verlichting geeft direct een besparing op je energie verbruik.

Maak je woning een stuk veiliger door de slimme smart life apparaten als bewegingssensoren en raam- en deursensoren, deurbellen en bewakingscamera's  aan elkaar te koppelen. 

Waar je vroeger geen apps had maar afhankelijk was van een bedieningspaneel, of een speciaal opslag systeem had voor je camera bewaking heb je nu nog maar 1 app voor alles!

In die app bedien je verlichting, stel je scenario's vast wat er moet gebeuren als een bewegingssensor iets waarneemt, wanneer je verlichting aan moet, meekijken op je camera etc.

Alexa van Amazon, Google Home, Nest, IFTTT, Philips Hue, kpn smartlife en nog veel meer andere systemen zijn te koppelen aan je smart life @ Home producten.

Smart Life @ Home, een slimme keuze voor jouw huis.

Slimme producten zijn eenvoudiger te gebruiken dan ooit tevoren, mede dankzij voice assistants zoals Amazon Alexa en Google Home. Maar voor de meeste systemen is nog een hub, gateway of bridge nodig.

Smart Life @ home is de oplossing;  Je hebt geen technische kennis nodig en geen extra hardware als een hub of iets dergelijks nodig om de smart devices aan elkaar te koppelen. Je WiFi netwerk thuis met je router is alles wat nodig is. Je huis smart maken is nog nooit zo eenvoudig geweest 

Of je nu op zoek bent naar een enkele slimme lamp of je hele huis wilt automatiseren, smart life @ home producten zijn de oplossing  en bedienen gaat met 1 geavanceerde maar intuitieve gebruiksvriendelijke app.

Oplossingen voor:

  • Verlichting
  • Energie
  • Veiligheid 
  • Bewaking

Het is simpel, eenvoudig en betaalbaar en er worden steeds nieuwe producten en mogelijkheden ontwikkeld en toegevoegd.


Bedien je led verlichting thuis met de smart home app.

Het grootste voordeel van een smart life @ home is natuurlijk dat je alle slimme apparaten kunt bedienen met je telefoon of tablet . Al onze smart life producten kunnen via de app worden bedient. Deze app is zo gemaakt dat je op een slimme en eenvoudige manier alle apparaten en lampen toe kunt voegen en samen kunt laten werken.

De SmartLife app maakt het mogelijk om schema's samen te stellen zodat je slimme huis nog smarter werkt. Een schema werkt bijvoorbeeld op basis van de tijd, het weer, of de status van een ander smart product. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch alle verlichting aan laten zetten wanneer je binnen komt omdat de bewegings- sensor ziet dat je je huis of een kamer binnen komt.

Wil je het nog eenvoudiger? Dan bedien je met onze handige smart home app gewoon vanaf elke willekeurige plaats alle apparaten die met je Wi-Fi netwerk verbonden zijn.


Kan je een smart life @ home creëren zonder hub of gateway?

Het klinkt allemaal zo mooi, "Smart devices". Maar meestal zijn die slimme smart devices helemaal niet zo slim. Er is vaak nog een extra apparaat nodig om alles in goede banen te leiden. Deze zogenaamde hub is verbonden met internet en zorgt voor de aansturing van alle gekoppelde apparaten. En dit extra apparaat kost natuurlijk weer een extra investering, los van de tijd die je erin moet steken om het allemaal geïnstalleerd te krijgen.

Met de onze SmartLife @ home  producten is geen hub of ander extra toestel nodig!

Onze producten hebben alleen je WiFi netwerk en de smart life app nodig ( bijvoorbeeld TuYa ). Vanuit de doos verbind je dus eenvoudig je smart device en is deze direct klaar voor gebruik. 
Met onze SmartLife lijn kies je dus niet alleen voor de nieuwste slimme technologie, maar ook voor een eenvoudige en betaalbare oplossing.

Er zijn geen producten in deze categorie.

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 110 reviews.