Wat is smart life @ home en wat kun je ermee?

Wat is een smart home?

Include Keyword(s) | kpn smartlife | smartlife | smart life

Dat is een slim comfortabel huis waar verschillende smart apparaten draadloos met elkaar verbonden zijn en op elkaar kunnen reageren en samenwerken. 

Behalve comfortabeler kun je ook je huis duurzamer maken, led lampen verbruiken veel minder stroom dan gloei- en halogeen lampen. Smart life stekkers meten hoeveel stroom verbruikt wordt. Het kopen van led verlichting geeft direct een besparing op je energie verbruik. Maak je woning een stuk veiliger door de slimme smart life apparaten als bewegingssensoren en raam- en deursensoren, deurbellen en bewakingscamera's  aan elkaar te koppelen. Waar je vroeger afhankelijk was van een bedieningspaneel en/of opslag systeem heb je nu nog maar 1 app voor alles! Omdat het eenvoudig te installeren is, kan iedereen een slim huis realiseren. 

In die app bedien je verlichting, stel je scenario's vast wat er moet gebeuren als een bewegingssensor iets waarneemt, wanneer je verlichting aan moet, meekijken op je camera etc. Alexa van Amazon, Google Home, Nest, IFTTT, Philips Hue, kpn smartlife en nog veel meer andere systemen zijn te koppelen aan je smart life @ Home producten.


Klik hier voor nog meer smart life producten die allemaal in 1 app kunnen samenwerken en op elkaar kunnen reageren.

Smart Life @ Home, gebruik Nedis, amazon alexa, Tuya Smart of google home en creëer een smartlife.

Slimme producten zijn eenvoudiger te gebruiken dan ooit tevoren, mede dankzij voice assistants zoals Amazon Alexa en Google Home. Maar voor de meeste systemen is nog een hub, gateway of bridge nodig. Smart Life @ home is de oplossing;  Je hebt geen technische kennis nodig en geen extra hardware als een hub of iets dergelijks nodig om de smart devices aan elkaar te koppelen. Je WiFi netwerk thuis met je router is alles wat nodig is. Of je nu op zoek bent naar een enkele slimme lamp of je hele huis wilt automatiseren, smart life @ home producten zijn de oplossing.

Oplossingen voor:

Het is simpel, eenvoudig en betaalbaar en er worden steeds nieuwe producten en mogelijkheden ontwikkeld en toegevoegd.

Creëer een smart life @ home creëren zonder hub of gateway?

Met de onze SmartLife @ home  producten is geen hub of ander extra toestel nodig! Onze producten hebben alleen je WiFi netwerk en de smart life app nodig ( bijvoorbeeld TuYa ). Vanuit de doos verbind je dus eenvoudig je smart device en is deze direct klaar voor gebruik. Met onze SmartLife lijn kies je dus niet alleen voor de nieuwste slimme technologie, maar ook voor een eenvoudige en betaalbare oplossing.

Smart life energie monitor via de smart WiFi plug.

Met de handige stroommonitor kun je het energieverbruik van je apparaat meten,  wat verbruikt het apparaat nu of zelfs gedurende langere tijd meten zodat je je bewust bent van je energieverbruik. Dat stelt je dan in staat om hier bewust en milieuvriendelijk mee om te gaan en mogelijk zelfs energie bespaart.  

Een praktijk voorbeeld van samenwerking smart life @ home producten:

In een wereld waar gemak en comfort centraal staan, biedt Gosund Smart Life een revolutie in huisautomatisering die jouw leven verandert. Met de kracht van Tuya, Amazon Alexa en Google Assistent, brengt Gosund Smart Life een scala aan innovatieve producten die naadloos integreren in jouw dagelijkse routine.  Een paar voorbeelden zijn:

*Scène 1: De ochtendrush*
Het is ochtend en de wekker gaat. In plaats van te struikelen in het donker, begroet de Gosund Smart Wi-Fi lamp je met een zachte gloed, die langzaam helderder wordt om je zachtjes te wekken. Terwijl je uit bed stapt, roep je naar de geïntegreerde Gosund Smart Stekker om de koffiemachine aan te zetten. Geen gedoe met handmatig inschakelen; je koffie is gezet als je beneden komt.

*Scène 2: Slim koken, smart controle*
Terwijl je ontbijt maakt, roep je naar Google Assistent om de Gosund Smart Wi-Fi Contactdoos te activeren, waardoor de blender voor je smoothie begint te draaien. Geen gedoe met schakelaars of knoppen - alles gebeurt met jouw stemcommando's. Terwijl je het ontbijt klaarmaakt, controleer je met een eenvoudige tik op je smartphone en kijk je naar de Gosund Smart Wi-Fi IP-camera of alles veilig is rondom jouw huis.

*Scène 3: Comfort en gemak*
Na een lange dag werken kom je thuis in een oase van comfort en gemak. Met de Gosund Smart Wi-Fi Thermostaat is de temperatuur perfect ingesteld naar jouw voorkeur. Terwijl je ontspant op de bank, gebruik je de Tuya Smart Life-app om de sfeerverlichting aan te passen met de Gosund Smart Wi-Fi LED-strips, die de kamer vullen met een rustgevend licht.

*Scène 4: Nachtelijk gemak*
Wanneer de avond valt en het tijd is om naar bed te gaan, schakel je met een simpele spraakopdracht naar Amazon Alexa alle lampen uit en zet je de raam en deur sensoren aan in combinatie met de PIR sensor van Gosund. Je kunt met een gerust hart slapen, wetende dat jouw huis veilig en beveiligd is.

Met Gosund Smart Life wordt jouw huis niet alleen slim, maar ook intuïtief en geavanceerd. Dompel jezelf onder in een wereld waar gemak en comfort samenkomen, dankzij de krachtige combinatie van Tuya, Amazon Alexa en Google Assistent. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Gosund Smart Life en transformeer jouw huis naar een slimme woonomgeving.


Tuya is veilig in gebruik:
Slimme apparaten maken verbinding met het internet via WiFi . De smart life @ home producten zijn voorzien van een chipset die data uitwisselt met de Tuya Cloud. Met vestigingen in China, de VS en Europa bedient Tuya de diverse markten. De cloudserver die de apparaten in Europa bedient staat in Frankfurt, Duitsland. In Europa worden zeer hoge eigen gesteld omtrent het waarborgen van Privacy. Alle verkeer tussen apparaten en servers is versleuteld.

GoSund Smart producten.

Als Smart Home-bedrijf heeft Shenzhen Aikuxing Technology Co., Ltd. ("Gosund") zijn eigen onafhankelijke en krachtige R&D-capaciteiten en gebruikersgerichte filosofie. 

Gosund heeft dankzij zijn geavanceerde R&D-centra veel successen en doorbraken geboekt op het gebied van ingebouwde AI-spraaktechnologie en 2.4+5G dual-band technologie en producten.
Tot nu toe is het al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in Smart Home met verschillende productlijnen, waaronder slimme stopcontacten, slimme schakelaars, slimme lampen en slimme thuisoplossingen op IoT-gebied. Het heeft verschillende solide en verbeterde besturingssystemen opgezet, waaronder R&D, productie, marketing, verkoop en smart home-onderzoek.

Behalve onze eigen producten binnen de smart life @ home lijn zijn wij een van de grootste dealers in Nederland van Gosund smart producten. De slimme stekker van Gosund heeft als extra een zeer slank ontwerp, daardoor worden stopcontacten niet geblokkeerd en kun je die gewoon blijven gebruiken. Naast de enkele stekkers is er ook een slim stekker blok de Gosund P1 leverbaar met 3 randaarde stopcontacten en 3 USB aansluitingen.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Facebook

De waardering van www.opticam.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 161 reviews.