Body mounts

Body mounts

Handen vrij houden? Kies dan voor een body mount.

Mounts om je camera te dragen terwijl je je handen vrij hebt. Er zijn borstharnassen, hoofdbanden, polsbanden, schouderbanden en nog veel meer. Alle modellen zitten comfortabel dankzij de elastische banden en de afstel mogelijkheden waardoor ze bijna altijd passen.

Body mounts Tip;

Gebruik een elastische hoofdband niet om de camera op uw motorhelm te plaatsen, er zijn daardoor al meerdere camera's verloren gegaan. Voor montage op een helm kunt u beter een plakker of zuignap gebruiken.Product vergelijk (0)


Hoofdband Camo

Hoofdband Camo

Universele Hoofdband in Camo print Plaats uw Sport camera met behulp van deze elastische headstrap op uw hoofd en kijk later de opnames terug in het zelfde perspectief als u ze zag tijdens het opnemen. Dankzij de elastisch verstelbare banden die voo..

€ 9,90 Excl. BTW: € 8,18

Hoofdband Zwart

Hoofdband Zwart

Universele Hoofdband  Plaats uw Sport camera met behulp van deze elastische headstrap op uw hoofd en kijk later de opnames terug in het zelfde perspectief als u ze zag tijdens het opnemen. Dankzij de elastisch verstelbare banden die voorzien zi..

€ 9,90 Excl. BTW: € 8,18

ISAW-ACC-01 borst harnas

ISAW-ACC-01 borst harnas

ISAW origineel Borst  harnas.Geschikt voor de volgende modellen: ISAW Edge ( ook de lite )ISAW WingISAW A1 Rookie ISAW A2 Ace ISAW A3 ExtremeISAW A3 advance   ..

€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75

ISAW-ACC-02 hoofd helm bevestiging

ISAW-ACC-02 hoofd helm bevestiging

Bevestiging voor op uw Helm of hoofd. Geschikt voor: ISAW A1 Rookie ISAW A2 Ace ISAW A3 Extreme en Advance Noot: het is incidenteel gebleken dat bij gebruik van deze band op uw motorhelm bij hoge snelheden de kans bestaat dat de..

€ 17,95 Excl. BTW: € 14,84

Polsband 360

Polsband 360

Universele Polsband 360 Plaats uw sportcamera met behulp van deze polsband aan uw arm en dankzij de aansluiting die 360 graden kan draaien heeft u alle bewegingsvrijheid tijdens bijvoorbeeld uw duik of snorkel trip. Dankzij de dubbele ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Universeel Borstharnas

Universeel Borstharnas

Universeel borstharnas. Geschikt voor: GoPro ISAW Rollei ( ook de S30 ) SJCAM en vele andere sportcamera merken Door je sportcamera met behulp van het universele harnas op je borst te dragen ben je in staat om de meest fantastisc..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Rollei Hoofdband Bevestiging

Rollei Hoofdband Bevestiging

Rollei HoofdbandAccessoire voor alle sportcamera's die gebruik maken van de standaard GoPro bevestiging.De Rollei hoofdband is geschikt voor;RolleiGoProISAWSJCAMetc ..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Rollei pols houder

Rollei pols houder

Niet meer leverbaar, klik hier voor een alternatiefRollei Wrist strap om uw Rollei actiecamera aan uw hand vast te maken. Zeer geschikt om mee te duiken. Geschikt voor sportcamera's: Rollei ISAW GoPro SJCAM en vele andere..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 98 reviews.