Body mounts

Body mounts

Handen vrij houden? Kies dan voor een body mount.

Mounts om je camera te dragen terwijl je je handen vrij hebt. Er zijn borstharnassen, hoofdbanden, polsbanden, schouderbanden en nog veel meer. Alle modellen zitten comfortabel dankzij de elastische banden en de afstel mogelijkheden waardoor ze bijna altijd passen.

Body mounts Tip;

Gebruik een elastische hoofdband niet om de camera op uw motorhelm te plaatsen, er zijn daardoor al meerdere camera's verloren gegaan. Voor montage op een helm kunt u beter een plakker of zuignap gebruiken.Product vergelijk (0)


Borstharnas Duo met draagtas

Borstharnas Duo met draagtas

Borstharnas met duo camera mount en draagtas. Multifunctioneel Borstharnas, Draag de camera op je borst of schouder of 2 camera's tegelijk.Voorzien van draagtas voor de meest gebruikte accessoires.Comfortabel met verstelbare banden.Geschikt voor: ..

€ 24,95 Excl. BTW: € 20,62

Hoofdband Camo

Hoofdband Camo

Universele Hoofdband in Camo print Plaats uw Sport camera met behulp van deze elastische headstrap op uw hoofd en kijk later de opnames terug in het zelfde perspectief als u ze zag tijdens het opnemen. Dankzij de elastisch verstelbare banden die voo..

€ 9,90 Excl. BTW: € 8,18

Hoofdband Zwart

Hoofdband Zwart

Universele Hoofdband  Plaats uw Sport camera met behulp van deze elastische headstrap op uw hoofd en kijk later de opnames terug in het zelfde perspectief als u ze zag tijdens het opnemen. Dankzij de elastisch verstelbare banden die voorzien zi..

€ 9,90 Excl. BTW: € 8,18

ISAW-ACC-01 borst harnas

ISAW-ACC-01 borst harnas

ISAW origineel Borst  harnas.Geschikt voor de volgende modellen: ISAW Edge ( ook de lite )ISAW WingISAW A1 Rookie ISAW A2 Ace ISAW A3 ExtremeISAW A3 advance   ..

€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75

ISAW-ACC-02 hoofd helm bevestiging

ISAW-ACC-02 hoofd helm bevestiging

Bevestiging voor op uw Helm of hoofd. Geschikt voor: ISAW A1 Rookie ISAW A2 Ace ISAW A3 Extreme en AdvanceISAW Edge. Wing en AirISAW Touch Noot: het is incidenteel gebleken dat bij gebruik van deze band op uw motorhelm bij hoge ..

€ 17,95 Excl. BTW: € 14,84

SJCAM Hoofdband Zwart

SJCAM Hoofdband Zwart

SJCAM originele Hoofdband  Plaats uw Sport camera met behulp van deze elastische headstrap op uw hoofd en kijk later de opnames terug in het zelfde perspectief als u ze zag tijdens het opnemen. Dankzij de elastisch verstelbare banden die voorzi..

€ 9,90 Excl. BTW: € 8,18

Universeel Borstharnas

Universeel Borstharnas

Universeel borstharnas. Geschikt voor: GoPro ISAW Rollei ( ook de S30 ) SJCAM en vele andere sportcamera merken Door je sportcamera met behulp van het universele harnas op je borst te dragen ben je in staat om de meest fantastisc..

€ 12,95 Excl. BTW: € 10,70

Rollei Borst Harnas

Rollei Borst Harnas

Rollei Borst harnas elastischDit Borstharnas ook wel chest mount genoemd is geschikt voor voor Rollei Sportcamera'sgebruik deze chest mount en hou je handen vrij, ideaal voor wintersporten Ook geschikt voor: ISAW GoPro SJCAM Etc ..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Rollei Hoofdband Bevestiging

Rollei Hoofdband Bevestiging

Rollei HoofdbandAccessoire voor alle sportcamera's die gebruik maken van de standaard GoPro bevestiging.De Rollei hoofdband is geschikt voor;RolleiGoProISAWSJCAMetc ..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Intova Handstrap

Intova Handstrap

Intova Handstrap, stabiel en makkelijkMonteer je Intova duikcamera op je hand met deze handstrap, je hoeft alleen maar te wijzen in de richting van je onderwerp en neem het stabiel op.Kijk makkelijk mee via het LCD scherm om te zien of alles goed in beeld..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Intova Multigrip sportcamera

Intova Multigrip sportcamera

Intova Multigrip sportcamera Flexibele multigrip Drijvendinclusief fel gekleurde Polsbandvoorzien van standaard schroefdraadvoorzien van GoPro aansluitingGeschikt voor Intova, GoPro, ISAW, SJCAMDeze Multigrip is veelzijdig inzetbaar, buigzaam om..

€ 22,95 Excl. BTW: € 18,97

Intova Polsband Drijver

Intova Polsband Drijver

Intova Polsband DrijverDrijvende polsbandAls je je camera verliest zorgt de fel gekleurde polsband dat je hem snel terug vind.Onmisbaar bij snorkelen en duiken Must have voor alle watersporters..

€ 8,50 Excl. BTW: € 7,03

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 99 reviews.