Vimtag

Vimtag

Vimtag, IP camera's en cloud oplossingen.

Vimtag is een toonaangevende producent van ip-camera's. De beveiligingscamera's van Vimtag zijn eenvoudig te installeren en kun je via wifi benaderen. Veeg over het scherm van je smartphone om de camera op afstand te besturen. Beelden bewaar je in de cloud of op een micro SD kaartje.

Vimtag Ip camera's zijn voor iedereen toegankelijk en zeer eenvoudig te installeren. Sla beelden op, kijk ze terug en verzamel bewijsmateriaal.

De beeldkwaliteit en het gemak waarmee je deze topkwaliteit IP camera's kunt installeren is ongeëvenaard. De camera's zijn voorzien van een Micro-SD  schijfstation waardoor opslag van beelden in de camera kan. Wil je meer centraal en 24 uur per dag opnemen kies dan voor de netwerk harddisk Vimtag S1 Cloudbox met 1TB opslag capaciteit. Hier kunnen tot wel 4 Vimtag camera's op worden aangesloten. Groot voordeel, geen maandelijkse cloud kosten en ook van buiten af te benaderen.

Bediening gaat zeer intuïtief via de gratis App die zowel voor Android als iOS beschikbaar is.


                                                                                          


Product vergelijk (0)


Vimtag B3-C HD IP camera 16 GB

Vimtag B3-C HD IP camera 16 GB

Vimtag B3-C IP en WIFI beveiligingscamera  Perfect beeld, dag en nacht in HD kwaliteit. Ondersteunt geheugenkaarten tot 128GB. inclusief 16GB geheugenkaart Solide kwaliteit voor alle weersomstandigheden. Opslag in beveiligde ..

€ 79,99 Excl. BTW: € 66,11

Vimtag CM1 HD Cloud en IP camera

Vimtag CM1 HD Cloud en IP camera

Vimtag CM1 WIFI IP CAMERA met CLOUD OPTIEDeze gebruiksvriendelijke IP smartcamera van Vimtag maakt het mogelijk om je woning goed te beveiligen en op de hoogte te blijven van alle mogelijke (ongewenste) activiteiten. Hierdoor kan je op tijd ingrijpen zodr..

€ 59,00 Excl. BTW: € 48,76

Vimtag CP2 HD Cloud en IP camera

Vimtag CP2 HD Cloud en IP camera

Vimtag CP2-IP en WIFI beveiligingscamera  Snel geïnstalleerde  en doeltreffende camerabewaking.Uw huis beveiligen is nu voor iedereen mogelijk, en ook nog eens snel en eenvoudig dankzij Vimtag. Met deze indoor camera bent u altijd op de hoogt..

€ 59,00 Excl. BTW: € 48,76

Vimtag CP2-X Full HD Cloud en IP camera

Vimtag CP2-X Full HD Cloud en IP camera

Vimtag CP2-X Full HD 1080 IP beveiligingscamera  Gratis verzending! Snel geïnstalleerde  en doeltreffende camerabewaking.Uw huis beveiligen is nu voor iedereen mogelijk, en ook nog eens snel en eenvoudig dankzij Vimtag. Met deze indoor camera ..

€ 99,00 Excl. BTW: € 81,82

Vimtag S1 Cloud Box

Vimtag S1 Cloud Box

Vimtag S1, 1TB cloudbox De Vimtag S1 Cloud box is de perfecte uitbreiding van je vIMTAG camera beveiligingssysteem en de ideale oplossing om alle camera beelden van je Vimtag camera(s) op te nemen en in je eigen cloud box op te slaan.Installeren van ..

€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 122 reviews.