Buitencamera

Buitencamera

Een IP Buitencamera zorgt voor bewaking van uw bezit.

De IP camera's in deze categorie zijn weerbestendig en daarom geschikt om buiten te plaatsen. Voorzien van nachtzicht tot meer dan 20 meter. Alarmering bij bewegingsdetectie is mogelijk en bediening op afstand via smartphone, tablet of PC is mogelijk.


Product vergelijk (0)


Vimtag B1-C HD IP camera

Vimtag B1-C HD IP camera

Vimtag B1-C IP en WIFI beveiligingscamera  Perfect beeld, dag en nacht in HD Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke B1-C smart IP camera van Vimtag maakt het mogelijk om je woning aan de buitenzijde extra te beveiligen en op de hoogte te ..

€ 84,00 Excl. BTW: € 69,42

Vimtag B1-C HD IP camera + 32GB

Vimtag B1-C HD IP camera + 32GB

Vimtag B1-C IP en WIFI beveiligingscamera inclusief 32GB Perfect beeld, dag en nacht in HD Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke B1-C smart IP camera van Vimtag maakt het mogelijk om je woning aan de buitenzijde extra te beveiligen en op de hoogte te..

€ 99,00 Excl. BTW: € 81,82

Vimtag B1-S Full HD IP camera

Vimtag B1-S Full HD IP camera

Vimtag B1-S IP en WIFI beveiligingscamera  Perfect beeld, dag en nacht in Full HD Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke B1-S smart IP camera van Vimtag maakt het mogelijk om je woning aan de buitenzijde extra te beveiligen en op de hoogte te bli..

€ 119,00 Excl. BTW: € 98,35

Vimtag B1-S Full HD IP camera + 32GB

Vimtag B1-S Full HD IP camera + 32GB

Vimtag B1-S + 32GB IP en WIFI beveiligingscamera  Perfect beeld, dag en nacht in Full HD Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke B1-S smart IP camera van Vimtag maakt het mogelijk om je woning aan de buitenzijde extra te beveiligen en op de hoogte..

€ 129,00 Excl. BTW: € 106,61

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 99 reviews.