konig

Product vergelijk (0)


König plafond alarm SEC-APC10

König plafond alarm SEC-APC10

Een alarmsysteem om aan het plafond te hangen van één enkele ruimte, denk aan een tuinhuis, schuur of de overloop. Voorzien van infrarood detectie in een cirkel van 360 graden hangt u deze op in het midden van een ruimte. Zodra er beweging wordt waargenom..

€ 23,45 Excl. BTW: € 19,38

König SEC-Alarm200 draadloze alarminstallatie

König SEC-Alarm200 draadloze alarminstallatie

U wilt toch ook niet dat er ongewenste bezoekers komen terwijl u weg bent of ligt te slapen? Stelt u zich eens voor dat u wakker wordt omdat er een ongenode gast naast uw bed staat! Met dit eenvoudig en snel te installeren draadloze alarmsysteem va..

€ 159,00 Excl. BTW: € 131,41

Konig Zonnebril met camera

Konig Zonnebril met camera

Konig Zonnebril met cameraPlus en verbeter punten Full HD camera onopvallend Aantrekkelijke prijs Ten opzichte van het montuur erg dikke pootjesZet deze zonnebril met verborgen camera op en maak onopvallend opnames. De zonnebril is nie..

€ 79,00 Excl. BTW: € 65,29

König Video deur telefoon SAS-PH310

König Video deur telefoon SAS-PH310

Denk aan uw veiligheid, helaas zijn er steeds meer overvallen op woningen, er wordt aangebeld en zodra u de deur opent dringt men, soms met veel geweld, binnen. Met dit König Video Intercom SAS-PH310 systeem kunt u zien wie ervoor de deur staat. U..

€ 119,95 Excl. BTW: € 99,13

Konig Rescue set

Konig Rescue set

Man overboord! Toestel nat.... Gebruik dan deze reddingsset voor het verwijderen van water uit je persoonlijke electronische apparaten. Of het nu om een tablet, telefoon, camera of mp3 speler gaat als het in de reddingszak past dan is er een grote ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Sticker Camera bewaking

Sticker Camera bewaking

Sticker met opschrift camera bewaking;om duidelijk aan te geven dat uw pand of de omgeving onder camera bewaking staan. Dit heeft een afschrikwekkende werking en draagt dus bij aan een veliger woon/werk omgeving. Set van 5 stickers Product is gemaak..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 104 reviews.