Smart life @ home, meer dan een Slimme Stekker?

Smart life @ home, meer dan een Slimme Stekker?

Wat is een smart home?

Dat is een huis waar verschillende smart apparaten draadloos met elkaar verbonden zijn en op elkaar kunnen reageren en samenwerken. Hierdoor kun je het leven in huis nog comfortabeler maken. 

Behalve comfortabeler kun je ook ook je huis duurzamer maken, Slimme led lampen verbruiken veel minder stroom dan gloei- en halogeen lampen. Ook kun je met behulp van de smart life stekkers meten hoeveel stroom verbruikt wordt en hier bewuster mee omgaan.

Maak je woning een stuk veiliger door de slimme smart life apparaten als bewegingssensoren en raam- en deursensoren, deurbellen en bewakingscameras  aan elkaar te koppelen. 

Waar je vroeger geen apps had maar afhankelijk was van een bedieningspaneel, of een speciaal opslag systeem had voor je camera bewaking heb je nu nog maar 1 app voor alles!

in die App bedien je verlichting, stel je scenario's vast wat er moet gebeuren als een bewegingssensor iets waarneemt, wanneer je verlichting aan moet, meekijken op je camera etc.

Alexa van Amazon, Google Home, Nest, IFTTT, Philips Hue en nog veel meer andere systemen zijn te koppelen aan je smart life @ Home producten.

Klik hier voor ons assortiment smart life @ home productenFacebook

De waardering van www.opticam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 161 reviews.